Έπαθε ζημιά στην προπόνηση ο "Κρίπι"

27/11/2013 - 11:08 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2013 - 11:51

Kripintiris_travmatismos_akhisarspor1Άσχημη είδηση προέκυψε από την προπόνηση της ΑΕΛΚ, αφού ο Μιχάλης Κριπιντήρης τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο άτυχος κεντρικός αμυντικός των Καλλονιατών υπέστη ρήξη χιαστών και όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η περίοδος αποκατάστασης του τραυματισμού του θα κρατήσει περίπου έξι μήνες, με τη χρονιά να θεωρείται τελειωμένη για φέτος.

Ο Κριπιντήρης είχε προσπαθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα να κάνει ενδυνάμωση των συνδέσμων στο γόνατο, αφού είχε τραυματιστεί και στην Τουρκία, στο φιλικό με την Ακίσαρσπορ. Τότε οι γιατροί του είχαν συστήσει να το παλέψει στο γυμναστήριο, όπως και έγινε, με τον 34χρονο αμυντικό να παίζει μάλιστα κάποια ματς στη Super League με τη φανέλα της ΑΕΛΚ.

Τη Δευτέρα ωστόσο, σε ένα δίτερμα της πρώτης ομάδας με την Κ20 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, το πόδι του κόλλησε στη λάσπη και η ζημιά έγινε. Η μαγνητική έδειξε ολική ρήξη χιαστών και έτσι ο Κριπιντήρης προετοιμάζεται από βδομάδα για χειρουργείο.

Το "SL" εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Μιχάλη και να επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα...

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey