Υπέκυψε στην ανωτερότητα του "Τριφυλλιού"

08/12/2013 - 22:08 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2013 - 22:22

aelk_pao_0-4_scoreΗ Καλλονή στάθηκε αξιοπρεπώς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και το τελικό 0-4 μάλλον αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη, που στο καλό τους δεκάλεπτο στην επανάληψη, πιέζοντας για να ξαναμπούν  στο παιχνίδι με μοιραίο παίκτη το Λεοζίνιο που έχασε απίστευτες ευκαιρίες, δεν βρήκαν δίχτυα, δεχόμενοι μοιραία το τρίτο γκολ των «πρασίνων» από τον Πράνιτς στο 67΄ που τέλειωσε και το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός που πραγματοποίησε κόντρα στην ομάδα της Λέσβου ενδεχομένως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, με συνεχές πρεσάρισμα, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, φτάνοντας στο 0-4 στις καθυστερήσεις με τον Αμπέιντ. Στο πρώτο μέρος, το «τριφύλλι» παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο, προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα των Πράνιτς και Μπέργκ, με το γκολ του Σουηδού ειδικά να είναι εκπληκτικό σε εκτέλεση.

Ο Παναθηναϊκός δεν υποτίμησε σε καμία περίπτωση την Καλλονή και αυτό φάνηκε από τη διάθεσή του μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο την ομάδα της Λέσβου για να πάρει το προβάδισμα. Έχοντας καλές στιγμές νωρίτερα με τους Αμπέιντ και Ζέκα και με την Καλλονή να απειλεί με ένα σουτ του Λεοζίνιο, ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα που δικαιούνταν βάσει της απόδοσής του με τον Πράνιτς κι αφού προηγουμένως ο Μπεργκ είχε κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή των Καλλονιατών, σπάζοντας τη μπάλα στον αμαρκάριστο Κροάτη.
Στο 43΄ ο Μπεργκ με εκπληκτικό τελείωμα, υποδεχόμενος μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής, διαμόρφωσε το 0-2 πριν τη λήξη του ημιχρόνου σαν φυσιολογική συνέπεια της εξέλιξης του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε το ίδιο σοβαρός και πιεστικός, αλλά απέναντί του είχε μία Καλλονή που ξεπέρασε το… δέος, απέναντι στον αντίπαλό της και στο 57΄ ο Λεοζίνιο έχασε απέναντι στον Κοτσόλη, ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται! Στο 61΄ ξανά ο «Λεό», βρέθηκε σε ιδανική θέση από το ύψος του πέναλτι για να ξαναβάλει την ΑΕΛΚ στο παιχνίδι, όμως και πάλι ήταν άστοχος…

Και ο Πράνιτς  στο 66΄ τιμώρησε τους τυπικά γηπεδούχους και με έναν «κεραυνό» έγραψε το 0-3. Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα στη συνέχεια, με τις δύο ομάδες ωστόσο να δείχνουν διάθεση να επιτεθούν και να πετύχουν γκολ, για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία. Τελικά ο Παναθηναϊκός με τον Αμπέιντ στις καθυστερήσεις, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των ομαδων:

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Γκαρσία, Λεοζίνιο, Καζάκης, Μανούσος (57' Βάλλιος), Φαρία (72' Χουανλού).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (71' Μαρινάκης), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο (80' Χουχούμης), Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Αμπεντ, Καρέλης, Μπεργκ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey