Νέος διασυρμός...

15/12/2013 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 15/12/2013 - 20:03

aelk_paok_2-5Παρά το ότι μπορεί να είχε την δικαιολογία των αρκετών απουσιών της και κυρίως εκείνων των καθοριστικών Μαρσέλο και Λεοζίνιο, η Καλλονή δυστυχώς παρουσιάστηκε κατά πολύ κατώτερη των περιστάσεων απέναντι σε έναν ακόμη μεγάλο της αντίπαλο και γνώρισε νέα συντριβή «εντός» έδρας με 2-5 από τον ΠΑΟΚ. Η Καλλονή μπορεί να προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Περόνε στο 5΄, δεν μπόρεσε όμως να κρατήσει για πολύ το υπέρ της προβάδισμα, με τον Ολίσε να ισοφαρίζει άμεσα στο 13΄ και τον Σαλπιγγίδη στο 28΄ να γυρίσει το παιχνίδι.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ με εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ΑΕΛΚ και ανέβασε μέχρι το 58΄ επικίνδυνα το δείκτη του σκορ σε 1-5! Τις βαριές εντυπώσεις από μία ακόμη βαριά ήττα για την Καλλονή, έσωσε ο Γιώργος Μανούσος που με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, κρέμασε για το 2-5 τον Γλύκο, αναπτύσσοντας «πελατειακή σχέση» με τον πορτιέρο του «δικεφάλου» από το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, Ματζουράκης και Στέφενς έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πολύ μέχρι στιγμής στη σεζόν, με ως αξιοσημείωτη να καταγράφεται η πρώτη συμμετοχή του Κάλφα με τη φανέλα της ΑΕΛΚ στη Super League.

Η Καλλονή παίρνοντας το προβάδισμα με τον Περόνε στην έναρξη του αγώνα, έδειξε πως θα έβαζε δύσκολα στον ΠΑΟΚ που καιγόταν για τους βαθμούς μπροστά σε κάτι παραπάνω από 2.500 φίλους του που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, όμως στο σημείο που θα έπρεπε να κρατήσει τη μπάλα και την ορμή του δικεφάλου για να περάσει το άγχος στην αντίπερα όχθη, δέχθηκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης και όλα έγιναν πιο εύκολα για το συγκρότημα του Στέφενς, που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Ο Ολίσε ισοφάρισε έπειτα από φοβερή ενέργεια από τα πλάγια και σέντρα του Λούκας και ο Σαλπιγγίδης στο 28΄ γύρισε το ματς. Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ που είχε φανερό πρόβλημα στο κέντρο με τις απουσίες των Λεοζίνιο και Μαρσέλο, κατέρρευσε σε ένα δεκάλεπτο ουσιαστικά, όπου ο εκρηκτικός ΠΑΟΚ έφτασε στο 1-5, με γκολ του Σαλπιγγίδη, αυτογκόλ του Αναστασιάδη και ένα ακόμη του Βούκιτς. Ο Μανούσος που ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες στο παιχνίδι, μείωσε σε 2-5 με καταπληκτικό σουτ που κρέμασε τον Γλύκο έξω από την περιοχή στο 87΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (65' Ντος Σάντος), Ποντάνι, Γάλας (46' Κάλφας), Βαλιός, Γιουκαρής, Μανούσος, Γιόναν Γκαρσία (64' Ντάμπος), Περόνε

ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσουράνης (67' Τζιόλης), Λάζαρ,  Βούκιτς (67' Πόζογλου), Ολίσε, Λούκας (72' Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey