(π)Άνθρακες ο... θησαυρός!

18/12/2013 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 18/12/2013 - 20:40

Faria_AELK_OFH1Την τέταρτη σερί ήττα της γνώρισε η ΑΕΛΚ στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό, που έδειξε πως ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης και κατάφερε να τους πάρει με δύο γκολ στην επανάληψη.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη δεν κατόρθωσαν να φύγουν με κάτι θετικό από το ματς, παρά το γεγονός πως στο Α' ημίχρονο προσπάθησαν να τρέξουν και να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στην εστία του Σέρεμετ, χωρίς πάντως να καταγράψουν ουσιαστικές ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην ΑΕΛΚ, σε προσπάθεια του Γκαρσία, ωστόσο ο Πανθρακικός πλησίασε κοντά στο γκολ με τον Παπαγεωργίου, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε από τον Σιδεράκη με τη βοήθεια και του δοκαριού στο 8ο λεπτό. Το ματς στη συνέχεια ισορρόπησε, χωρίς πολλές φάσεις και μοιραία το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πίεσαν από το ξεκίνημα και έφτασαν στο γκολ με τον Ίγκορ στο 48', όμως ο διαιτητής Στυλιάρας το ακύρωσε μετά από υπόδειξη του βοηθού του ως οφσάιντ, χωρίς να δικαιώνεται για την απόφασή του. Οι Καλλονιάτες είχαν έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό και το πλήρωσαν στο 53', όταν ο Περόνε διαμαρτυρήθηκε προς τον επόπτη για ένα φάουλ και στην... αναμπουμπούλα ο Ρομέου έβγαλε τετ α τετ τον Κάσες, που πλάσαρε στην έξοδο τον Σιδεράκη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛΚ (1-0).

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ματζουράκης προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα, βγάζοντας τον Μανούσο και περνώντας τον Καζάκη στο ματς, όμως ένα λεπτό αργότερα είδε τον Φαρία να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ΑΕΛΚ με 10 παίκτες. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Πανθρακικός προσπάθησε να "κλειδώσει" τη νίκη και το πέτυχε στο 75' μετά από κόρνερ και διπλή προσπάθεια του Χρήστου, το πρώτο σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Γκαρσία πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης νίκησε τον Σιδεράκη, που ήταν εκτός θέσης.

Μετά το 2-0, ο Πανθρακικός κατέβασε ταχύτητα και η ΑΕΛΚ έχασε δύο ευκαιρίες με τον Γκαρσία (81') και τον Περόνε (86'), χωρίς πάντως να πετύχει ούτε το γκολ της τιμής, φτάνοντας τις τέσσερις σερί ήττες.

Συνθέσεις

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Μαξίμ, Χρήστου, Ρομέου, Λαδάκης (86' Μακρυδημήτρης), Κάσες (77' Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Τζάνης (73' Εμπό), Ιγκόρ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (ΜΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Βαλιός, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (69' Καζάκης), Λεοζίνιο (75' Γιουκάρης), Γκαρσία (83' Γκάσιτς), Περόνε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey