Τέλος Λαμπρόπουλος και Λίμα!

19/12/2013 - 16:41 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2013 - 17:00

aelk_panaitolikos_lima2Σε δύο λύσεις συνεργασίας προχώρησε το πρωί η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που ανακοίνωσε λιτά πως δεν αποτελεούν πλέον κομμάτι του έμψυχου δυναμικού της ο Ιωσήφ Λαπρόπουλος και ο Κώστας Λίμα.

Η ενέργεια αυτή, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον Λαμπρόπουλο, οφείλεται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες σε πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο παίκτης είχε εισπράξει τις έντονες παρατηρήσεις του Γιάννη Μαντζουράκη στη διάρκεια μιας προπόνησης και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το τέλος μιας συνεργασίας, που δεν απέφερε ιδιαίτερους καρπούς σε αγωνιστικό επίπεδο. O 26χρονος αριστερός μπακ μπορεί να έπαιξε πέρυσι σε 22 ματς στη Football League, ωστόσο φέτος χρησιμοποιήθηκε μόνο στον αγώνα του Αγριίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναφορικά με τον Κώστα Λίμα, το "διαζύγιο" των δύο πλευρών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού ο νεαρός ποδοσφαιριστής συγκαταλεγόταν στους ελπιδοφόρους του καλλονιάτικου ρόστερ, έχοντας προωθηθεί από την Κ20, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Μάλιστα, ο 20χρονος έκανε φέτος και το ντεμπούτο του στη Super League, επίσης στο ματς με τον Παναιτωλικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey