Ήρθε, είδε και... απήλθε o Αργυρίου!

20/12/2013 - 12:32

Argyrioy_Kartalis_aelk1Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ανέστη Αργυρίου στην ΑΕΛΚ, αφού τρεις μόλις ημέρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησή του από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, με σημερινή τους ανακοίνωση οι Καλλονιάτες διευκρινίζουν πως τελικά ο 26χρονος παίκτης δε θα αποτελέσει κομμάτι της ομάδας εξαιτίας προσωπικών λόγων.

Τα ακριβή αίτια του πρόωρου "διαζυγίου" δεν έχουν γίνει γνωστά και οι απορίες των φιλάθλων είναι έντονες για το τι οδήγησε τον Αργυρίου να απαρνηθεί την ΑΕΛΚ ή τι άλλαξε τελικά στην άποψη των διοικούντων και του προπονητή για την αξία του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο παίκτης ήρθε στη Μυτιλήνη και είδε από κοντά τις συνθήκες εργασίας του στην ομάδα της Καλλονής, βγάζοντας μέχρι και τις καθιερωμένες φωτογραφίες στα γραφεία του συλλόγου δίπλα στον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Προκόπη Καρτάλη, κάτι σοβαρό προεκυψε που δεν κατέστησε εφικτή τελικά την παραμονή του στη Λέσβο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ πάντως, στην ανακοίνωσή της, ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του δεξιού μπακ: «Ο ποδοσφαιριστής Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής πριν από λίγες ημέρες, δε θα καταφέρει να παραμείνει στην ομάδα μας για προσωπικούς λόγους. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey