Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Αστέρα...

02/02/2014 - 20:31

aelk-asterasΧωρίς σφυγμό, χωρίς σαφές σχέδιο και έχοντας σε κακή μέρα βασικά ατού της, η Καλλονή υπέκυψε αναπόφευκτα στην ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης, που κέρδισε σχετικά εύκολα στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ πριν από λίγη ώρα. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, προσπάθησε να αντιδράσει μόλις σε μία περίπτωση στον εκνευριστικό…  μονόλογο των φιλοξενούμενων, όταν ο Μανούσος από κοντά, έχασε την ευκαιρία ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου και να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Ο Αστέρας Τρίπολης, με εμφανή την μεγαλύτερη ποιότητά του, κατάφερε να πάρει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τους τρεις βαθμούς με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει και στην Τρίπολη, με τον Χουάνμα με «κεραυνό» να ανοίγει το σκορ στο 34΄ και αφού προηγουμένως οι Αρκάδες είχαν απειλήσει με το 0-1 σε τρεις τουλάχιστον καλές περιπτώσεις όπου ο Χογκ σταμάτησε τους Γκοιάν και Ουσέρο. Ωστόσο το 0-1 έδειξε να αφυπνίζει την Καλλονή, με τον Μανούσο να φτάνει σε πλεονεκτική θέση για την ισοφάριση στο 38΄ αλλά να μην έχει ευτυχή κατάληξη η προσπάθειά του.

Στην επανάληψη λίγα πράγματα άλλαξαν. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Καράσκο στο 72΄ απλά να σφραγίζει μια προδιαγεγραμμένη νίκη της ομάδας της Τρίπολης, απέναντι σε μία άκεφη Καλλονή.Ο Καράσκο δέκα λεπτά νωρίτερα, είχε σημαδέψει το δοκάρι του Χογκ.Αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς, η αποθέωση που γνώρισε ο Εμάνουελ Περόνε κατά τη στιγμή της αντικατάστασής του, από τους φίλους του Αστέρα που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και δεν ξέχασαν την προσφορά του Αργεντινού στην ομάδα τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey