Τρίμπαλο στον Παναιτωλικό!

24/02/2014 - 21:27

AELK_panigyriko_panaitolikos3-1Μεγάλη νίκη για την ΑΕΛΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον τραγικό αμυντικά Παναιτωλικό με το τελικό 3-1 να κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Οι Καλλονιάτες έκαναν ένα από τα καλύτερα εντός έδρας ματς τους στο πρωτάθλημα, βάζοντας δύσκολα στους Αγρινιώτες από το ξεκίνημα. Οι παίκτες του Ματζουράκη εκμεταλλεύθηκαν τα πολλά αμυντικά λάθη της ομάδας του Χάβου, πιέζοντας ψηλά και φτάνοντας πολύ νωρίς στο 1-0 χάρη σε γκολ του Πολ Κειτά. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της περιοχής, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και μετά από καραμπόλα η μπάλα έφτασε στον Σενεγαλέζο μέσο, που δεν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Η ΑΕΛΚ ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να γίνει απειλητική σε πολλές περιπτώσεις, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Παναιτωλικό, ο οποίος παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο. Με δράστη τον Μανούσο, οι Καλλονιάτες έφτασαν στο 42ο λεπτό στο 2-0, όταν ο Γκαρσία σέντραρε όμορφα και ο Μυτιληνιός επιθετικός με εκφαλιά πέτυχε το τέταρτο γκολ του φέτος στη Super League.

Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη και διάθεση. Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δραστήρια και πλησίασε με αξιώσεις την περιοχή του Χογκ, όμως η ΑΕΛΚ τέλειωσε το ματς πριν την ώρα του στο 52ο λεπτό, με σκόρερ τον Μαρσέλο, ο οποίος σούταρε από τα 35 μέτρα βλέποντας τον Ράφαελ να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του για το 3-0!

Ο Ματζουράκης έκανε συντήρηση δυνάμεων, προχωρώντας σε αλλαγές που στόχο είχαν να φρεσκάρουν την ομάδα του, όμως στο τελευταίο τέταρτο η αλήθεια είναι ότι δέχθηκε πίεση από τον Παναιτωλικό, που άργησε πάντως πολύ να ξυπνήσει. Ο Νταλμά με μια σέντρα - σουτ στο 75' μείωσε σε 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης είδε τον Χογκ να αποκρούει δυνατό του σουτ στις καθυστερήσεις. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μαλτέζος τερματοφύλακας έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Καλί.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΛΚ έφτασε τους 32 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού είχαν θετικά αποτελέσματα το Σαββατοκύριακο.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο, Μανούσος, Περόνε (84' Γκναμπούγιου), Λεοζίνιο (78' Καλτσάς), Γκαρσία (73' Ζος)

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Κάλι, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (46' Νταλμά), Θεοδωρίδης (67' Μαρτίνες), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Μπόγιοβιτς), Καμαρά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey