ΣΦ Αττικής: "Αναλάβετε τις ευθύνες σας"

18/03/2014 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 18/03/2014 - 13:46

SF_AELK_Attikis_OAKA1Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων και φίλων της ΑΕΛΚ στην Αττική, απευθυνόμενος προς τη διοίκηση αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά την τραγική εμφάνιση στα Χανιά και τη πολύ βαριά ήττα από τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων και Φίλων Αττικής ΑΕΛ Καλλονής" στήριζε, στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει με τη δυναμική και την οργανωμένη παρουσία του την ομάδα μας και στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια - τελικούς, που θα κληθεί να δώσει έως το τέλος της περιόδου.

Ωστόσο, για να μας δώσετε ώθηση και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας αυτή, επιθυμούμε τα παρακάτω:

1ον: Oι ποδοσφαιριστές μας να καταβάλλουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους στους πέντε υπολειπόμενους αγώνες του πρωταθλήματος, με κύριο στόχο την παραμονή της ομάδας μας στην Α' Εθνική κατηγορία, αλλά και για να διασκεδάσουν τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργήσει με τις τελευταίες εμφανίσεις τους στο σύνολο των Ελλήνων φιλάθλων, τόσο σε βάρος τους όσο και σε βάρος της ΑΕΛΚ μας.

2ον: Η διοίκηση της ομάδας μας να αναλάβει πλέον τις ευθύνες της και να λάβει τις απαιτούμενες αποφάσεις ή/και να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να λυθούν τα όποια τυχόν προβλήματα εντός της ομάδας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey