Ξανάγραψε ιστορία!

23/03/2014 - 19:29 Τελευταία τροποποίηση στις 23/03/2014 - 21:34

aelk-ofiΣοβαρή, μετρημένη, μια Καλλονή έτσι όπως μας έχει συνηθίσει στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, έπαιξε μόνο για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ και με το χρυσό τέρμα του Λεοζίνιο 20 λεπτά πριν το τέλος, υπέγραψε μία ακόμη σημαντική σελίδα στην ιστορία της και στην ιστορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου, με την εξασφάλιση της παραμονής στην Super League!

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, επέστρεψε μετά τις δύο κάκιστες στιγμές της με Βέροια και Πλατανιά στις καλές εμφανίσεις και παρά το μεγάλο της άγχος, που φάνηκε στις απίστευτες κλασσικές ευκαιρίες που έχασε με τα πλασέ του Περόνε στο 34΄ και του Μανούσου στο 64΄, λυτρώθηκε από το καταπληκτικό Λεοζίνιο που έβαλε τη σφραγίδα σου σε έναν ακόμη ποδοσφαιρικό άθλο της Καλλονής, με σουτ έξω από την περιοχή!

Σημαντική συνεισφορά στη νίκη της Καλλονής, είχε και ο παράγοντας τύχη, αφού ο ΟΦΗ που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός παρά το ότι ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, παρατάσσοντας όλα του τα βαριά «χαρτιά» στον αγωνιστικό χώρο, έχασε κι αυτός μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπαρέιρο και Ροβίθη στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Η Καλλονή με το «χρυσό» από κάθε άποψη «τρίποντο» από το γκολ του MVP της αναμφίβολα φέτος Λεοζίνιο, εξασφάλισε φτάνοντας στους 36 βαθμούς την παραμονή της, ξεφεύγοντας από την διακεκαυμένη ζώνη κατά οκτώ πλέον βαθμούς και έγραψε ξανά ιστορία για το λεσβιακό ποδόσφαιρο που θα χαίρεται μία εκπρόσωπο της Λέσβου, για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Super League!

Η επιτυχία της Καλλονής, γιγαντώνεται και από το γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Μιχαλάκη, αγωνίστηκε όλη τη σεζόν μακριά από την έδρα της, που δεν μπορεί να μην καταγραφεί εν πολλοίς και ως άθλος!

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (7' Βαλιός), Ζακουανί, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε (90' Καζάκης), Γκαρσία (75' Καλτσάς).
ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Μπαρέιρο, Μιλιάζες, Ντουντού (72' Ροβίθης), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης (46' Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης (66' Σίσιτς).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey