Έφερε Καμαρά!

12/05/2014 - 10:47

Kamara_PanaitolikosΗ ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σενεγαλέζου επιθετικού Ανρί Καμαρά, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ της σημερινής "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" αναφορικά με τη μεταγραφή του σπουδαίου επιθετικού.

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού είχε πρόταση από την ομάδα της Καλλονής, την οποία εξέταζε σοβαρά, ενώ μετά το χθεσινό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του με το σύλλογο του Αγρινίου το τοπίο άρχιζε να ξεκαθαρίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Καμαρά είναι 37 ετών και έχει σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης, όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ελβετικής Ξαμάξ (32 ματς, 17 γκολ). Ακολούθησε η Γκρασχόπερς (11 ματς, 3 γκολ) και μετά η μεταγραφη του στη γαλλική Σεντάν (59 ματς, 22 γκολ). Μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς (30 ματς, 7 γκολ), έπαιξε την επόμενη σεζόν στη σκωτζέζικη Σέλτικ (18 ματς, 8 γκολ) και στο δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου στη Σάουθάμπτον (13 ματς, 4 γκολ). Στην Αγγλία βρήκε το λιμάνι του, αγωνιζόμενος διαδοχικά σε Γουίγκαν (69 ματς, 20 γκολ), Γουέστ Χαμ (10 ματς, 0 γκολ), Στόουκ Σίτι (4 ματς, 0 γκολ) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (23 ματς, 4 γκολ). Το 2010 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου, μετρώντας 28 συμμετοχές και 3 γκολ. Από το 2011 ανήκε στον Παναιτωλικό με τον οποίο έπαιξε σε 64 ματς, σκοράροντας 17 τέρματα.

Ο Ανρί Καμαρά είναι διεθνής με τη Σενεγάλη, έχοντας φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο σε 99 αγώνες, σκοράροντας 29 γκολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά. Καλωσορίζουμε τον Ανρί Καμαρά στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey