Ανανέωσαν Ματζουράκης, Λεοζίνιο!

12/05/2014 - 11:07

Matzourakis_aelk_osfp1Η σημερινή ημέρα είναι εκείνη, με την οποία ξεκινά ουσιαστικά και επίσημα ο σχεδιασμός για την ΑΕΛΚ της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, μετά το τέλος και των προπονήσεων το Σάββατο.

Πριν λίγη ώρα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, τον άνθρωπο που την "έχτισε" πέρυσι στην Ιταλία, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο πρόσωπο στη Super League, κατακτώντας την παραμονή.

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε και η παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου Λεοζίνιο, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΛΚ πέρυσι. Για τον Βραζιλιάνο έριζαν πολλοί υποψήφιοι μνηστήρες, όμως το γεγονός ότι παρέμεινε στη Λέσβο, αποδεικνύει πως η ομάδα του Λεκανοπεδίου είχε τον τρόπο να τον κρατήσει στο νησί, ανεβάζοντας παράλληλα και τις αποδοχές του.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

Για τον Γιάννη Ματζουράκη: "Η ΠΑΕ Καλλονή και ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Γιάννη Ματζουράκη για όσα πολύτιμα πρόσφερε τη δύσκολη φετινή χρονιά στην ομάδα μας και να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο."

Leozinho_AELK_OFH1Για τον Λεοζίνιο: "Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεοζίνιο για τον επόμενο χρόνο.

Ο βραζιλιάνος άσος αποτέλεσε φέτος έναν από τους κύριους στυλοβάτες στην πορεία της Καλλονής μας προς την κατάκτηση του πολυπόθητου στόχου της παραμονής στη Superleague πετυχαίνοντας συνολικά επτά γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ μέσα στα 2.682 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Λεό ήταν ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην ψηφοφορία της Nova για την ανάδειξη του MVP της Superleague 2013-2014 ενώ ψηφίστηκε και ως ένας από τους 21 παίκτες που απαρτίζουν την ιδανικότερη ομάδα της σεζόν (Best Team)."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey