Πολύ κοντά σε Πιπίνη και Μίνγκα!

18/06/2014 - 14:36

Pipinis_AsterasTripolis-AELKΜπορεί ακόμα να μην έχουν ανακοινωθεί επισήμως άλλες μεταγραφές πλην εκείνης του Ανρί Καμαρά, στην ΑΕΛΚ ωστόσο εργάζονται πυρετωδώς ώστε τις αμέσως επόμενες ημέρες να ανακοινώσουν ένα σημαντικό αριθμό νεοαποκτηθέντων παικτών, βάζοντας ουσιαστικά μπροστά τις μηχανές εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο προσκήνιο βρίσκονται δύο περιπτώσεις παικτών, με τους οποίους φημολογείται ότι υπάρχει προφορική συμφωνία. Πρόκειται για τον Χρήστο Πιπίνη (φωτό) και τον Χρήστο Μίνγκα, παίκτες με εμπειρία από τη Super League, που είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν σημαντικές λύσεις στο Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Πιπίνης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και την τριετία 2010-2013 είχε 50 συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης. Πέρυσι μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έπαιξε σε 10 ματς. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Θρασύβουλου, του Πανσερραϊκού, της Βέροιας και του Ακράτητου.

Ο Μίνγκας είναι δεξιοπόδαρος μέσος, που πέρυσι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έπαιξε σε 29 ματς σκοράροντας 5 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό για δύο σεζόν (47 ματς - 7 γκολ) και στη Football League με Τρίκαλα (27 ματς - 4 γκολ), Ιωνικό και Πανσερραϊκό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey