Ανακοίνωσε και Μίνγκα!

19/06/2014 - 13:58

Mingkas_Leozinho1Πήρε... φόρα η ΑΕΛΚ και μετά τον Κώστα Δαύκο, ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Χρήστο Μίνγκα, ο οποίος αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των Καλλονιατών το φετινό καλοκαίρι.

Ο 30χρονος μέσος αναμένεται να καλύψει το κενό της δεξιάς πτέρυγας και με την εμπειρία του να προσδώσει στην ΑΕΛΚ τη σιγουριά και την ηρεμία στη μεσαία της γραμμή. Ο Μίνγκας αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου σε 29 συμμετοχές είχε 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Παθρακικού, των Τρικάλων, του Ιωνικού, της Καστοριάς, του Πανσερραϊκού και της Ελευθερούπολης Καβάλας.

Ακόμα μια επιβεβαίωση του "SL", που από τις 10 Ιουνίου σας είχε ενημερώσει για το φλερτ των δύο πλευρών, που κατέληξε τελικά σε "γάμο" με την υπογραφή σήμερα των συμβολαίων, που αφορούν συνεργασία ενός έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα για την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1984 στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο σημείωσε 5 γκολ σε 29 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey