Πιπίνης πίσω, Χουάνμα μπροστά!

19/06/2014 - 21:31 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2014 - 12:16

Juanma_Pipinis_Asteras_Tripolis1Ακόμα δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που ενέταξε στο δυναμικό της τον Χρήστο Πιπίνη και τον Χουάνμα, παίκτες που υπήρξαν συμπαίκτες στον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του "SL" όλων των προηγούμενων ημερών, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ προχώρησε χθες το απόγευμα στην τρίτη και τέταρτη προσθήκη του φετινού καλοκαιριού, κάνοντας δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι και τραβώντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στη Super League.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το "SL" από το βράδυ της Τρίτης, ο Ισπανός Χουάνμα είναι ο εκλεκτός των Καλλονιατών για τη γραμμή κρούσης του συλλόγου. Ο πρώην στράικερ των "Αρκάδων" έφτασε στη Μυτιλήνη λίγες μόνο ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα της Τρίπολης και έβαλε φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ΑΕΛΚ. Ο Χουάνμα έπαιξε πέρυσι σε 30 αγώνες του Αστέρα, σημειώνοντας 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ντεπορτίβο Αλαβές και ομάδων των μικρότερων κατηγοριών της Ισπανίας.

Ενίσχυση ωστόσο υπήρξε και στα μετόπισθεν, με τον Χρήστο Πιπίνη να αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Γιακούμπ Ποντάνι στη θέση του αριστερού μπακ. Ο πρώην αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΠΟΕΛ και αποτελεί σίγουρα μια αξιόπιστη λύση, μετρώντας περισσότερες από 180 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey