Γενικός Αρχηγός ο Δελάγας

21/08/2013 - 13:32 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2013 - 15:35

AELK_dokimes_paikton_tarlasΗ δημιουργία της AEΛK Κ17 φέτος, που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας να προσχωρήσουν στη στελέχωση του επιτελείου της.

Έτσι λοιπόν μετά την πρόσληψη του Φώτη Κοκκινέλλη ως προπονητή και του Βασίλη Σταυρινού ως γυμναστή, η ΠΑΕ προσέλαβε τον Μιχάλη δελάγα για το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Δελάγα, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα της Κ17.

Το βιογραφικό του Μιχάλη Δελάγα

«Ο Μιχάλης Δελάγας γεννήθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή της Κυψέλης, στις 22 Νοεμβρίου του 1974. Στη Μυτιλήνη ήρθε σε ηλικία 5 ετών. Τα πρώτα του σουτ τα έκανε στις ακαδημίες του Παλλεσβιακού ενώ στα δέκα του χρόνια μετακόμισε στην Πέτρα. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πέτρας, του Μολύβου, της Άναξου, της Στύψης καθώς και της Σκάλας Καλλονής ενώ για ένα χρόνο αγωνίστηκε και στη Μικτή Λέσβου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Καλλονής μας την πρώτη της χρονιά στην Δ’ Εθνική. Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Βαμβούκου και έχει τρία παιδιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey