Ισόπαλη με Αγροτικό Αστέρα

22/01/2012 - 20:04

Ισόπαλη με σκορ 0-0 αναδείχθηκε η ομάδα νέων της ΑΕΛΚ, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, για την 5ης αγωνιστική.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Καλλονής είχε αρκετές φορές την ευκαιρία να προηγηθεί, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Κίστα στο 43ο λεπτό. Ωστόσο στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έγιναν περισσότερο απειλητικοί, σε φάσεις κυρίως με τον Καθάριο και τον Αρμάντο, που θα μπορούσαν να έχουν γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Ευόσμου.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΛΚ Κ20 συνέχισε να βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, έχοντας πάντως και δύο παιχνίδια λιγότερα.

ΑΕΛ Καλλονής: Γόμος, Τριανταφύλου, Σταυρινός (65' Τριλιανός), Σαμπάνης, Πρωτούλης, Γιουκαρίς, Μπριλάκης, Πιπεράς, Λίμα, Κίστα, Ευαγγελιδάκης

Αγροτικός Αστέρας: Γιώτας, Δρίτας (88' Μυλιόρδος), Κανίδης, Σαρηγιανίδης,Κυριάκου, Καραμουκίδης, Καθάριος, Θεοδωρίδης, Παπακωσταντίνου (82' Γκαρμπούνιας), Αρμάντο (70' Τσουκανίδης), Τσιόκας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey