Και η Γκαγκάκη, ΑΙΟΛΙΚΟΣ!

27/08/2014 - 10:24 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2014 - 11:32

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους της οικογένειας Τρύφων και της διοίκησης του Αιολικού κατά τη χθεσινή παρουσίαση της ομάδας.

Δεν ήταν μόνο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ή ο νέος προπονητής, που τράβηξαν τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και μια ένθερμη υποστηρικτής της προσπάθειας του Αιολικού για αναγέννηση, με καταγωγή άλλωστε από τη Μυτιλήνη, που δήλωσε παρούσα στο πλευρό της ιστορικής ομάδας του νησιού.

Ο λόγος για τη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Κατερίνα Γκαγκάκη, προσωπικής φίλης του ζεύγους Παναγιώτη και Εβελίνας Τρύφων, οι οποίοι κατά το καλωσόρισμά της στην εκδήλωση φρόντισαν να την... ντύσουν στα χρώματα του Αιολικού. Αφού φόρεσε λοιπόν μια από τις καινούριες φανέλες της ομάδας, την οποία όπως δήλωσε παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου, την κρατά δικαιωματικά στην κατοχή της, φωτογραφήθηκε καμαρωτή ανάμεσα στον Παναγιώτη και στην Εβελίνα, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

Ο Αιολικός εξάλλου παραμένει στη συνείδηση των Μυτιληνιών, είτε ζουν στο νησί, είτε διαπρέπουν ο καθένας στον τομέα του στην Αθήνα ή το εξωτερικό, άξιος πρεσβευτής της Λέσβου και σήμα κατατεθέν για τον τόπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey