Τίμησαν τον Κριστόφ Βαζέχα

08/09/2014 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2014 - 15:10

Από τη στιγμή που επρόκειτο να βρεθεί στον "Ταρλά" ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, ως προπονητής πλέον του Φωστήρα, Κριστόφ Βαζέχα, δεν θα μπορούσαν τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη να μην παραστούν και να τιμήσουν τον σπουδαίο Πολωνό επιθετικό που πρόσφερε αγωνιζόμενος με τη φανέλα του «τριφυλλιού» όσο λίγοι στην ομάδα.

Warzycha_Malamatinas_Aiolikos1

Warzycha_PAO_Syndesmos_Mytilinis1

Μετά την αντίστοιχη βράβευση της διοίκησης του Αιολικού προς στον αρχισκόρερ των "πρασίνων", για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δια χειρός -ας σημειωθεί ενός Ολυμπιακού- του μέλους του ΔΣ Ηλία Μαλαματίνα, ακολούθησε η απονομή πλακέτας προς τον Πολωνό από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο νησί. Πολυχρόνης, Ελευθερίου και Καρυδάκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Ερμή Παμφίλων Δημήτρη Μαμώλη, απένειμαν λοιπόν πλακέτα στον Βαζέχα και φυσικά φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστόφ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στον "Ταρλά", γεγονός που είναι ενδεικτικό της μεγάλης αξίας και του ήθους του σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στα ελληνικά γήπεδα, που αναγνωρίζεται από το σύνολο των φιλάθλων. Στα αξιοσημείωτα επίσης καταγράφεται το ότι οι συντάκτες της «ΡΕΒΑΝΣ» υπενθύμισαν στον Κριστόφ την προηγούμενη φορά που είχε επισκεφτεί το νησί πριν από κάμποσα χρόνια, στα πλαίσια ενός αγώνα παλαιμάχων στο Πλωμάρι, με τον Πολωνό να μην ξεχνά πως την φιλική εκείνη αναμέτρηση είχε σφυρίξει ο Λέσβιος διαιτητής Παπουτσέλλης, ο οποίος είχε υποδείξει λανθασμένα πέναλτι εκτός περιοχής υπέρ του Ολυμπιακού σε ντέρμπι «αιωνίων» το μακρινό 1996! «Μνήμη ελέφαντα» ο Πολωνός...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey