Βραβεύσεις και φιλικές σχέσεις

09/12/2014 - 09:08 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:16


Ο αγώνας του Παγγεραγωτικού με την Παλλήνη έφερε κοντά τις διοικήσεις των δύο ομάδων, που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Α2 κατηγορία των γυναικών. Αφορμή στάθηκε η οικογένεια Τρύφωνα, που αποτελεί συνδετικό κρίκο των δύο αξιέπαινων προσπαθειών να σταθούν οι δύο σύλλογοι σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε μια εθνική κατηγορία.

Από τη μία μεριά η ομάδα της Γέρας απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Παναγιώτη Τρύφωνα, που διαφημίζει πλάι στο όνομα του Παγγεραγωτικού το ξενοδοχείο Olive Press στο Μόλυβο. Από την άλλη μεριά η Παλλήνη, η οποία ενισχύεται χορηγικά από τον Θόδωρο Τρύφωνα.

Στη Μυτιλήνη και στο Κλειστό της Νεάπολης παρακολούθησαν από κοινού το ματς η Πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας Ευγενία Παπαγεωργίου μαζί με τον Παναγιώτη Τρύφωνα, που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στις βραβεύσεις που προηγήθηκαν.

Ο Βασίλης Ανδριώτης εκ μέρους της διοίκησης των Γεραγωτών του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο σύλλογο, ενώ η κ. Παπαγεωργίου του παρέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο για τον αδερφό του Θόδωρο, σε μια από τις όμορφες στιγμές της αθλητικής αυτής συνάντησης.

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey