Και site ο Απόλλων Βουναρακίου!

08/01/2015 - 13:35

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Βουναρακίου, της Ακαδημίας ποδοσφαίρου που δραστριοποιείται στην πόλη τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας τη δική τους ιστοσελίδα!

Έναν καλαίσθητο διαδικτυακό χώρο, στη διεύθυνση www.apollon-vounarakiou.gr, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να ενημερώνεται πληρέστατα για κάθε δραστηριότητα του αθλητικού συλλόγου όπως ανακοινώσεις, τμήματα, πρόγραμμα προπονήσεων, αθλητικούς χώρους, διοργανώσεις, για τις εκδηλώσεις του Απόλλωνα, καθώς και διάφορα άλλα θέματα ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.

Μάλιστα για όσους επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης με τη χρήση RSS, αυτόματος μεταφραστής 56 γλωσσών για τους ομογενείς στο εξωτερικό, ψαχτήρι για αναζήτηση, διαφημιστικός χώρος για τους υποστηρικτές τις ομάδας και φυσικά φόρμα επικοινωνίας.

Aν είστε fans των social media μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε όλη τη δραστηριότητα του Απόλλωνα Βουναρακίου σε facebook, twitter, google+ και youtube. Για περισσότερες πληροφορίες, ξεκινήστε άμεσα την περιήγησή σας στο www.apollon-vounarakiou.gr!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey