Ώρα... τζάμπολ!

30/09/2016 - 14:14 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2016 - 14:37

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στους άνδρες το Σάββατο με τη διεξαγωγή και των πέντε αναμετρήσεων στα γήπεδα του νησιού.

Στο πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής μπορεί να μη συμπεριλαμβάνεται κάποιο ντέρμπι, ωστόσο με τις αναπροσαρμογές που έχουν γίνει ως τώρα, οι περισσότεροι αγώνες προμηνύονται αμφίρροποι.

Την αυλαία θα ανοίξει στις 15:00 ο αγώνας ΑΟ Μυτιλήνης-Αρίων στο Κλειστό Νεάπολης και αμέσως μετά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Παπάδου Γέρας-Ολυμπιάδας Μήθυμνας (17:00). Την ίδια ώρα στο Μόλυβο, ο Αχιλλέας Πέτρας θα υποδεχθεί τον Αρισβαίο Καλλονής. Στις 19:00, ο Θησέας θα αγωνιστεί απέναντι στον Αίολο Μυτιλήνης στο Κλειστό Νεάπολης και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα Αιολικού-Αιγέα Πλωμαρίου, στο ίδιο γήπεδο (21:00).

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της διεξαγωγής των 28ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου στην Καλλονή, το σαββατοκύριακο, υπάρχει έλλειψη διαιτητών και κριτών, με αποτέλεσμα στους αγώνες της πρεμιέρας το βάρος να επωμιστεί σε λίγους. 

Οι ορισμοί διαιτησίας

AO Μυτιλήνης-Αρίων Μυτιλήνης (15:00)
Κ. Ροδίτης-Ζηρόπουλος | Κλειστό Νεάπολης

Αχιλλέας Πέτρας-Αρισβαίος Καλλονής (17:00)
Λαμπρέλλης - Χατζηκώστας | Γήπεδο Μολύβου

Παπάδος Γέρας-Ολυμπιάς Μηθύμνης (17:00)
Κ. Ροδίτης-Σωτηρχέλλης | Κλειστό Νεάπολης

Θησέας Παναγιούδας-Αίολος Μυτιλήνης (19:00)
Σωτηρχέλλης-Χ. Ροδίτης | Κλειστό Νεάπολης

Αιολικός-Αιγέας Πλωμαρίου (21:00)
Κ. Ροδίτης-Ζηρόπουλος | Κλειστό Νεάπολης

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey