Σε προχωρημένες συζητήσεις Χαριτόπουλος και Αστέρας Νίκης

31/12/2023 - 15:53 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2023 - 16:29

Ο Αστέρας Νίκης μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό σε επίσημο αγώνα τη νέα μπασκετική σεζόν εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Μετά την μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Καραδολάμη πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, η διοίκηση ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ακόμη μια μεταγραφική "βόμβα". Ο Αστέρας Νίκης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο Δημήτρη Χαριτόπουλο. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα περισσότερα σημεία και αν τελικά ο Αστέρας Νίκης δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αποφασίσει εντός του Ιανουαρίου, πρέπει να θεωρείται βέβαιη η μετακίνηση του στο Λεσβιακό σωματείο.

Ο 40χρονος σέντερ (2,07) από την Ημαθία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, με παρουσία σε αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών, ενώ το 2018 βρέθηκε στη Λήμνο ως παίκτης του Ήφαιστου στη Basket League.  Ο Χαριτόπουλος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Γ.Σ. Σιατίστας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άρη με συμμετοχές και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Μαρούσι, Πανιώνιο, στη γαλλική ΑΣΒΕΛ Βιλερμπάν, στη Βαγιαδολίδ,  Μανρέσα, Κόροιβο Αμαλιάδας, ΑΕΚ και Ηρακλή.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey