Χρυσουλάκης: «Είμαστε υπερήφανοι για όλη την προσπάθεια μας»(video)

06/02/2024 - 18:21 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2024 - 19:01

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης Παλλεσβιακός-Αρισβαίος 63-69 ο προπονητής του Παλλεσβιακού Γιάννης Χρυσουλάκης και ο παίκτης Σπύρος Νικέλλης που σημείωσε 41 πόντους, τους περισσότερους απ' όλους τους παίκτες.

Ο κ. Χρυσουλάκης ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και ότι οι παίκτες φέτος τα «δίνουν όλα» μέσα στο παρκέ. Για τον αγώνα σημείωσε ότι στο τέλος δίκαια πήρε τη νίκη ο Αρισβαίος γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένος, δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα. 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε ότι, ο Παλλεσβιακός μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και ότι πιστεύει πολύ τους παίκτες του. Στον δεύτερο γύρο πρόσθεσε θα γίνουν ακόμη καλύτερα ματς αν λάβει μέρος και ο Αστέρας Νίκης και ότι θα υπάρχει περισσότερη τακτική, γιατί όλες οι ομάδες πλέον έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους και «γνωρίζει» ο ένας τον άλλον.

Ο Σπύρος Νικέλλης είπε ότι, είναι ευχαριστημένοι για την προσπάθεια που έκαναν. Έπαιξαν καλή άμυνα και υπήρχε βοήθεια σε εκείνον στην επίθεση. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, είναι εντελώς ερασιτεχνική ομάδα συμπληρώνει και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί ίσως έφταναν εκείνοι στη νίκη. Ακόμη, ανέφερε ότι φαβορί για τον τίτλο είναι ο Αρισβαίος και ο Αστέρας Νίκης αν μπει στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο «Πάλλε» είναι σκληρή ομάδα και έχει την δυνατότητα να παλέψει για το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey