Επέστρεψε στο θρόνο της η Γέρα!

26/03/2012 - 14:37

Και ο τίτλος κατέληξε ξανά στα χέρια της Electronet Γέρας, που από το Σάββατο πανηγυρίζει το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, επικρατώντας με 2-0 στη σειρά των τελικών του Παλλεσβιακού.

Είχε προηγηθεί για την ομάδα του Γιάννη Ζεστού, ένας απολογισμός 22 νικών σε ισάριθμα ματς στην κανονική διάρκεια του πωταθλήματος και φυσικά η επικράτηση με 2-0 νίκες στον ημιτελικό κόντρα στον Αρίωνα Μυτιλήνης, δημιουργώντας έτσι ένα σύλληπτο ρεκόρ, όχι μόνο γιατί δε γνώρισε ήττα φέτος αλλά και γιατί δεν περιορίστηκε σε καμία νίκη της σε μονοψήφια διαφορά πόντων!

Στη Νεάπολη, η Γέρα έκανε το καθήκον της και όντας τυπικά φιλοξενούμενη κέρδισε με 74-43 την ομάδα του Γιαννίκου, καταφέρνοντας έτσι να πετύχει άλλο ένα αξιοπρόσεκτο ρεκόρ, ολοκληρώνοντας τη σαιζόν αήττητη αφού το συνολικό της ρεκόρ για φέτος ήταν 26-0!

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής αφού η υπεροπλία της Γέρας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής με τον «Παλλέ» να κρατά αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο.

Με τον παίκτη προπονητή Γιάννη Ζεστό να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, άλλη μία κούπα κατέληξε στα χέρια του πανευτυχή Βασίλη Ανδριώτη, που επιδιώκει την επιστροφή της ομάδας του στη Γ΄ Εθνική.

Από σήμερα κιόλας, η Γέρα ξεκινά την περοετοιμασία της για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, που φέτος όμως δε θα διεξαχθούν Λαμπροβδομάδα όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, αλλά θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου.

Αντίπαλοι της Γέρας θα είναι οι πρωταθλητές Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσων με μόλις μία θέση να οδηγεί στην άνοδο, χωρίς πάντως να αποκλείεται λόγω συγχωνεύσεων ή αδυναμίας να συμμετάσχουν σε ανώτερες κατηγορίες κάποιες άλλες νησιωτικές ομάδες, να ανέβουν περισσότερες στη Γ' Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί πως MVP του πρωταθλήματος, αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Ζεστός, που φέτος κατέκτησε το νταμπλ και με την ιδιότητα του προπονητή!

Να θυμίσουμε, πως η Γέρα μετρά πέντε κατακτήσεις πρωταθλημάτων μέχρι σήμερα, με το πρώτο της να χρονολογείται τη σαιζόν 2005-06. Ακολούθησαν οι σαιζόν 2007-08, 2008-09, 2009-10 και μετά το περσινό διάλλειμα της Γ΄ Εθνικής, έφτασε και η φετινή κατάκτηση. Η Γέρα μετρά και τέσσερις κατακτήσεις Κυπέλλων και τριών νταμπλ…

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ 43-74
Διαιτητές: Πρωτούλης - Τσεκούρας
Ημίχρονο: 23-37
Δεκάλεπτα: 9-22, 14-15, 14-23, 6-14
ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ (Γιαννίκος): Παναγιωτίδης 4, Ζώιτος 15(2), Σταμούλης 2, Παπάζογλου 11(3), Γουμπιδένης 9, Γκλιγκοριγιεβιτς 2, Τσιρκινίδης, Βέτσος, Σουσάμης, Μπόικος
ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ (Ζεστός Ι.): Ζεστός Γ. 13, Ξιάρχος 16, Βολικάκης 6(1), Ζεστός Ι. 17(1), Χρυσός 5, Ιορδάνους 2, Σαρήμπαλης 13(1), Χατζηντάνος 2, Μποζουτσίδης, Φράγκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey