Παίρνει τον Αιολικό στα χέρια του ο ΣΦΑΜ

29/09/2012 - 15:39

Ο μπασκετικός Αιολικός βρίσκεται σε δεινή θέση μετά τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Κουκέλλη και μπροστά στο ενδεχόμενο της διάλυσης, τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αρχικά, στο ΣΦΑΜ έθεσαν ως προτεραιότητα η ομάδα να αποκτήσει ακαδημίες, ώστε να συμμετάσχει τόσο στο παιδικό πρωτάθλημα όσο και σε εκείνο των μίνι. Μια κίνηση, που θα δώσει βάθος στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και θα βάλει τις βάσεις για τη συμμετοχή την επόμενη χρονιά και στην κατηγορία των εφήβων.

Μάλιστα, έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί οι προθέσεις υποψήφιων προπονητών και σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και η ημερομηνία πραγματοποίησης μιας ανοικτής συνάντησης, όπου θα μπορέσουν να συμμετάσχουν παιδιά όλων των ηλικιών, που δεν ανήκουν σε κάποιο άλλο σωματείο και επιθυμούν να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Αιολικού.

Κινήσεις όμως γίνονται και ως προς τη στελέχωση του ανδρικού τμήματος, το οποίο βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, λόγω του ότι δεν υπάρχουν αρκετοί παίκτες για να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα, που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών, που είχαν συμπληρώσει (τουλάχιστον) οκταετία στο σύλλογο, έχοντας δικαίωμα να μεταγραφούν σε άλλη ομάδα δίχως τη συγκατάθεση του Αιολικού, η μετά Κουκέλλη εποχή αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη.

Πάντως τα μέλη του ΣΦΑΜ προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή ομάδα, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Αιολικού και στο μπάσκετ.

Ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να συνδράμουν με οποιοδήποτε τρόπο στη φετινή προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν με το Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης στα τηλέφωνα 6947324048 και 6948516894. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey