Ανέλαβε ο Χίτζιος στον Αιολικό! [pics]

11/10/2012 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2012 - 19:56

Με προπονητή τον Γιώργο Χίτζιο, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Αιολικού πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, έστω και καθυστερημένα, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και τον πρόωρο χαμό του Δημήτρη Κουκέλλη.

Ο σύλλογος, με την υπερπολύτιμη υποστήριξη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανασυνταχθεί, δημιουργώντας ένα αξιοπρεπές σύνολο που είναι βέβαιο πως θα τιμήσει τη φανέλα του Αιολικού σε κάθε αγώνα.

Χθες, στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης, οι παίκτες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον νέο προπονητή Γιώργο Χίτζιο, απόφοιτο των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ, ο οποίος κατάγεται από τις Σέρρες και διαμένει στη Λέσβο από πέρυσι, όταν και πήρε μετάθεση σε σχολείο της Καλλονής.

Ο Χίτζιος διαθέτει εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες, έχοντας κοουτσάρει τον Ρούπελ Σιδηροκάστρου, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής των ανδρών.

Η ομάδα του Αιολικού δίνει το Σάββατο τον πρώτο της επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Μακαρέα Άγρας στο Κλειστό της Νεάπολης (16:00), ενώ το εξ' αναβολής ματς με αντίπαλο τον Αρισβαίο Καλλονής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (17/10).

Aiolikos_basket_training_xitzios2slXitzios_Aiolikos_basket_training_1sl

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey