Δύσκολη αποστολή με Φοίνικα

05/02/2022 - 20:12

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στην Α2 γυναικών με τον Θησέα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο να υποδέχεται αύριο στις 12:00 στο Κλειστό της Νεάπολης την ισχυρή ομάδα του Φοίνικα Πειραιά. 

Η ομάδα της Παναγιούδας δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα νίκη παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι το οποίο δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την διοίκηση καθώς ενίσχυσε την ομάδα με την play maker Μουμτζή με θητεία στον ΠΑΟΚ, Μέντ και Πανόραμα και προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με ακόμη μία αθλήτρια, έτσι ώστε να αντιστραφεί το κλίμα και να καταφέρει να πετύχει την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Θησέας αύριο θα αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου με ένα πολύ καλό ρόστερ και αθλήτριες με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Στην αυριανή αναμέτρηση ο Στρατής Αλμπάνης δεν θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο της αθλήτριας ενώ θα στερηθεί και άλλες τρεις αθλήτριες λόγω covid19 αλλά και ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey