Στην Χίο για τον "τελικό" ο Θησέας

12/02/2022 - 14:19 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2022 - 14:41

Τον Αιγέα αντιμετωπίζει ο Θησέας αύριο στις 21:30 στη Χίο για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 γυναικών σε ένα παιχνίδι "τελικό" για την ομάδα της Λέσβου.

Ο Θησέας έχει στο πρόγραμμα του μια σειρά τεσσάρων πολύ σημαντικών αγώνων που πρέπει να κατακτήσει τουλάχιστον τους δύο για να έχει ελπίδες παραμονής. Το ευχάριστο για τον Θησέα είναι ότι θα ταξιδέψει στο γειτονικό νησί σχεδόν πλήρης, με μοναδικές απουσίες των Σαϊτάνη, Στυλιανίδου και Ψημίτη, θα έχει όμως στην σύνθεση του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα τις Μουμζτή και Θώμογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των απαγορευτικών στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις τις προηγούμενες ημέρες, άλλαξαν τα δρομολόγια των πλοίων με αποτέλεσμα η ομάδα του Στρατή Αλμπάνη να αναχωρήσει αύριο στις 17:00, με ώρα άφιξης στις 20:00 και τον αγώνα να έχει οριστεί στις 21:30, ενώ η επιστροφή θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 04:00 από τα Μεστά.

Η πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες θα βρει την αποστολή του Θησέα μέσα σε απίστευτη ταλαιπωρία παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Παναγιούδας έκανε προσπάθειες αναβολής ή αλλαγής ημέρας και συγκεκριμένα Σάββατο το πρωί ώστε να πάει από Παρασκευή στον προορισμό της, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey