"Βράζει" ο Θησέας με Αδαμόπουλο

15/02/2022 - 22:42 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2022 - 23:12

Έντονα παράπονα από την διαιτησία στην αναμέτρηση με τον Αιγέα στη Χίο την περασμένη Κυριακή έχει ο Θησέας.

Ο προπονητής της ομάδας Στρατής Αλμπάνης σε επικοινωνία του με το "SL", προέβη σε καταγγελίες ιδιαίτερα κατά του Β διαιτητή του αγώνα κυρίου Αδαμόπουλου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα σφυρίγματα του ήταν "εχθρικά". Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής αναφέρει:

"Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς αλλά πολύ γρήγορα ο Β διαιτητής κατάφερε να μας το χαλάσει, αφού ανακάλυψε δύο φάουλ της Ταμπάκου πολύ νωρίς ξεκαθαρίζοντας έτσι τις προθέσεις του. Η συνέχεια φυσικά ήταν ανάλογη με σχεδόν κάθε φάουλ μας να είναι βολές και ο αντίπαλος να εκτελεί εν τέλει 29 βολές. Ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν προκλητικός και μας σφύριζε κόντρα καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού λες και το έκανα επίτηδες!Εκεί όμως που ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του, ήταν στο ξεκάθαρο φάουλ που γίνεται στην Θωμόγλου με το σκορ 49-49 και με τον χρόνο στα 16" πριν την λήξη!

Παρά την εχθρική και προκλητική διαιτησία του κυρίου Αδαμόπουλου, τα κορίτσια κατάφεραν να μείνουν ήρεμες και να επιστρέψουν αρκετές φορές στον αγώνα, με αποκορύφωμα τα τελευταία δευτερόλεπτα που επιστρέψαμε από το -7 και οδηγήσαμε τον αγώνα στην παράταση. Πριν φτάσουμε όμως εκεί θα είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την νίκη στην τελευταία επίθεση αν το χρονόμετρο δεν έτρεχε από το 1,8 στο 0,4, ενώ ο διαιτητής είχε σφυρίξει. Το ίδιο έγινε και στην παράταση όπου σε μία φάση προς το τέλος από τα 19” πήγε στα 17,2”.

Όπως και να έχουν πλέον τα πράγματα για εμάς, αναγκαζόμαστε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας ψυχικές και σωματικές και να κυνηγήσουμε οποίες πιθανότητες για την παραμονής μας στην κατηγορία. Ξέρω ότι τα κορίτσια θα δώσουν το 1000% των δυνατοτήτων τους για να το πετύχουμε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey