Ευχές "Παλλέ" προς Ηλία Ζούρο

06/03/2011 - 12:33

Το ότι ο Παλλεσβιακός, μέσω του προπονητικού του Camp, έχει αποκτήσει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ομοσπονδιακό -πλέον- προπονητή Ηλία Ζούρο, είναι ευρέως παραδεκτό. Έτσι, η διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης, διά του Προέδρου της Γιώργου Αμπελικιώτη και του Γενικού της Γραμματέα Φραγκούλη Μέγα, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον καταξιωμένο κόουτς, όπου του εύχονται κάθε επιτυχία με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο μπάσκετ. Αναλυτικά:

"Αγαπητέ κ.Ζούρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Π.Γ.Σ. ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟΣ Μυτιλήνης αισθάνεται την ανάγκη να σας απευθύνει δημόσια συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων, Εθνικής μας ομάδας στο μπάσκετ.

Πιστεύουμε, ότι ανέλαβε ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη θέση, αφού οι γνώσεις, οι εμπειρίες και οι επιτυχίες σας όλα αυτά τα χρόνια το αποδεικνύουν. Άλλωστε, η κορυφαία βράβευση σας, ως ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη για το 2010, μιλάει από μόνο της.

Η οικογένεια του Παλλεσβιακού σας ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά σας στο 2ο Pallesviakos Basketball Camp, σας εύχεται καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και ευόδωση των υψηλών στόχων που έχετε βάλει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey