Όλα έτοιμα για το 8ο Pramnos Basketball Bogrinho Camp

19/07/2023 - 12:49

Το Pramnos Basketball Camp Bogrinho, το μεγαλύτερο μπασκετικό event του καλοκαιριού στο νησί της Ικαρίας, φτάνει αισίως στον 8ο χρόνο, με προοπτική για ακόμη περισσότερα.

Στην ανακοίνωση του ο Πράμνος αναφέρει, "Έφθασε η στιγμή που όλοι μας περιμέναμε για περίπου ένα χρόνο. Η στιγμή να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος θα βρεθούμε πάλι όλοι μαζί στο 8° Pramnos Basketball Camp Bogrinho 2023.Στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου, ένα μέρος που όλοι λατρέψαμε και ζήσαμε αξέχαστες και μοναδικές στιγμές.

Από αυτό το camp, πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, άνθρωποι του μπάσκετ παγκόσμιας εμβέλειας. Πέρασαν και εκατοντάδες παιδιά που ζούνε για την πορτοκαλί μπάλα και έδωσαν πνοή στο όνειρο που είχε ο Στέργιος Μυτιληνού και ο Γιώργος Μπόγρης, όταν ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα στην αυθεντική Ικαρία μας.

Η αγάπη μας για το camp και η στήριξή σας, μας κάνει ακόμα πιο υπεύθυνους για να μεταδώσουμε στους αθλητές την χαρά, την διασκέδαση αλλά και την γνώση των προπονητών μας για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Επειδή πιστεύουμε στην συνεχή εξέλιξη των παιδιών αλλά και της διοργάνωσης, φέτος θα διεξαχθούν ταυτόχρονα δύο basketball camps.Ενα από τις 28-30 Ιουλίου 2023 για παιδιά από 7 χρονών που πρόκειται το 3μερο που κάνουμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια και ένα ακόμα camp που απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και θα γίνει από τις 26-30 Ιουλίου 2023. Αυτό θα είναι ένα camp εξειδίκευσης με στόχο της, ακόμα πιο λεπτομερή διδασκαλία των βασικών του μπάσκετ για όσους το επιθυμούν".

Στο 8ο Pramnos Basketball Bogrinho Camp θα συμμετέχουν οι προπονητές Γιώργος Βόβορας και Βασίλης Γεραγωτέλλης, ο διεθνής παίκτης Νίκος Παππάς και η επίσης διεθνής καλαθοσφαιρίστρια Ιωάννα Διέλα, ο γυμναστής της ΑΕΚ Στράτος Τσαμπής, ο γυμναστής του ΠΑΟ Δημήτρης Πασπάλας και ένα επιτελείο επίλεκτων προπονητών μέσα στο οποίο βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά και ο Μυτιληνιός προπονητής Στρατής Αλμπάνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey