Με επιτυχία ξανά το 8ο Pramnos Bogrinho Camp

10/08/2023 - 16:14

Το 8ο PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO έριξε αυλαία αφήνοντας πίσω όμορφες αναμνήσεις, χαμόγελα και πολλές μπάλες μπάσκετ.

Ο Στέργιος Μυτιληνού και οι συνεργάτες του στην ομάδα του Πράμνου, οργάνωσαν στην Ικαρία με μοναδικό τρόπο το μεγαλύτερο ραντεβού μπάσκετ σε όλο το Αιγαίο. Φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με αριθμό ρεκόρ 160 παιδιών (ρεκόρ και στις συμμετοχές παιδιών εκτός Ικαρίας με 78), ηλικίας 7 έως 18 ετών, που έζησαν 5 ημέρες γεμάτες μπάσκετ.

Μεγάλη βοήθεια στα παιδιά δόθηκε από την επιστημονικά καταρτισμένη ομάδα προπονητών, προερχόμενη από όλα τα γύρω νησιά και την Αθήνα. Το προπονητικό πρόγραμμα που κατάρτησε για 6η σεζόν ο coach Βασίλης Γεραγωτέλλης, ήταν φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, στοχευμένο στις ανάγκες των νεαρών αθλητών ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους.

8o-pramnos-ikaria-2023-paidia.jpg (770×433)

Επίσης, υπήρξαν εξιδεικευμένες αναλύσεις στο video ανάλογα με το αντικείμενο διδασκαλίας της κάθε ημέρας. Τα παιδιά ακολούθησαν ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης από τον γυμναστή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Πασπαλά και τον γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτο Τσαμπή. Υπήρξαν σταθμοί στους οποίους μίλησαν επιστήμονες από τον χώρο της ψυχολογίας, της διατροφολογίας, της φυσικοθεραπείας και των πρώτων βοηθειών.

Το PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους προσκεκλημένους, που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά και τα έκαναν να ονειρεύονται. Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη που συμμετέχει κάθε χρόνο, φέτος συμμετείχαν ο Νίκος Παππάς με μία τεράστια καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο καλαθοσφαίρισης, η διεθνής Ιωάννα Διέλα που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο coach Γιώργος Βόβορας ο οποίος συμμετείχε καθημερινά στις προπονήσεις μικρών και μεγάλων παιδιών. Στο μεγάλο αυτό camp έλαβε μέρος ξανά και ο Μυτιληνιός προπονητής Στρατής Αλμπάνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey