Ώρα στέψης!

21/10/2017 - 14:34 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2017 - 15:12

Η μεγάλη στιγμή για τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος" έφτασε, αφού στις 20:00 στο Κλειστό Νεάπολης, Παπάδος Γέρας και Παλλεσβιακός θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ενισχυμένες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν, επίσης, μέχρι τέλους και στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, αφού φαντάζουν οι πιο πλήρεις συγκριτικά με τους αντιπάλους τους.

Για να φτάσουν ως τον τελικό, οι δύο φιναλίστς χρειάστηκε να πορευτούν νικηφόρα στη διάρκεια της διοργάνωσης, αποφεύγοντας τις "κακοτοπιές". Ο Παλλεσβιακός έδωσε τρία παιχνίδια, ξεκινώντας από την Α' Φάση, όπου απέκλεισε τον Αχιλλέα Πέτρας (31-65). Στη συνέχεια, αντιμετώπισε με επιτυχία και τον νεοσύστατο Ερμή Παμφίλων (28-68) στα προημιτελικά, ενώ ακολούθως ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αίολου Μυτιλήνης (59-49) στον ημιτελικό.

Ο Παπάδος Γέρας από την άλλη, προκρίθηκε ξεκούραστα από τα προημιτελικά, αφού πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Θησέα Παναγιούδας, ο οποίος παραιτήθηκε. Στον ημιτελικό απέκλεισε σχετικά εύκολα τον ΑΟ Μυτιλήνης (75-48).

Τον τελικό του Κυπέλλου Λέσβου "Γ. Καρέκος" θα σφυρίξουν δύο από τους πιο έμπειρους διαιτητές του ΣΕΔΚΑΛ στις εθνικές κατηγορίες, Ελένη Μαριγλή και Κώστας Ροδίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey