Ένας ακόμα διαιτητής του ΣΕΔΚΑΛ στη Γ' Εθνική

20/11/2015 - 10:00

Μια ακόμα επιτυχία για τη διαιτησία της Λέσβου στο μπάσκετ, αφού ένας ακόμα διαιτητής του ΣΕΔΚΑΛ θα συνεχίσει να βρίσκεται στους πίνακες της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον Ιωακείμ Μυλωνά, που δεν είχε λάβει μέρος στις εξετάσεις της ΚΕΔ στις αρχές Οκτώβρη, λόγω ασθένειας.

Ο διαιτητής του Συνδέσμου της Λέσβου βρέθηκε στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή και έλαβε μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις, των γραπτών αλλά και αγωνιστικών tests, που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ιωάννης Ζηρίνης» της Κηφισιάς. Οι εξετάσεις αφορούσαν στην παραμονή των διαιτητών στη Γ' Εθνική, όσων δεν είχαν καταφέρει να εξετασθούν στην πρώτη φάση. Ο Ιωακείμ Μυλωνας πέρασε με επιτυχία και συγκαταλέγεται ξανά στη λίστα των διαιτητών από τη Λέσβο που σφυρίζουν στα εθνικά πρωταθλήματα. Εκεί βρίσκονται επίσης η Ελένη Μαριγλή, ο Κώστας Ροδίτης και ο Παναγιώτης Σωτηρχέλλης.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου "συγχαίρει τον Ιωακείμ Μυλωνά και του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλά σφυρίγματα εντός και εκτός νησιού".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey