6860 ευχαριστούμε!

20/02/2017 - 17:54 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2017 - 18:26

Για ακόμα μία φορά η Λέσβος απέδειξε την ανθρωπιά της και απλοί πολίτες, φίλοι του μπάσκετ ή άλλων σπορ, συγκίνησαν με την προσφορά τους σε καιρούς δύσκολους, συγκεντρώνοντας το εντυπωσιακό ποσό των 6.860€ στους μπασκετικούς αγώνες ζωής, που διοργάνωσε ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου και η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, το βράδυ της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε έναν πολύ καλό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν από τους διοργανωτές στην οικογένεια νεαρού συντοπίτη μας, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Απλός κόσμος, στο άκουσμα της διοργάνωσης ενίσχυσε με την παρουσία του τον ιδιαίτερο αυτό σκοπό, κάνοντας πραγματική υπέρβαση σε καιρούς πολύ δύσκολους. Η μπασκετική κοινότητα της Λέσβου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, παίζοντας σε αγώνες επιλέκτων και βετεράνων, ενώ αθλητές που διακρίνονται στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας συμμετείχαν σε διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων, χαρίζοντας όμορφο θέματα στους παρευρισκομένους θεατές.

Για την ιστορία, οι Βετεράνοι Α' (Κακαγιάννης, Παπάζογλου, Καρέκος, Ρούσσος, Χρυσουλάκης, Ζηρόπουλος, Ελευθερίου) επικράτησαν των Βετεράνων Β' (Γιαννίκος, Βολικάκης, Ψαρρός, Προκοπίου, Μαλαματίνας, Λεβεντέλλης, Κυριακούδης) με 29-23. Στον αγώνα επιλέκτων, ο Νότος του Γαρμπιδάκη (Μάρτης, Τσακακλάκης, Χορέβας, Αλατζάς, Καρτσέλας, Σταμούλης, Μισαηλίδης, Ανδρεουλάκης, Γ. Ζεστός, Γρ. Ζεστός, Μπουρούς, Παναγόπουλος, Ταμβάκης) κέρδισαν το Βορρά του Καραγιάννη (Ιορδάνου, Chris, Κολοβός, Κομνηνός, Κοπάνου, Κατουσέλλης, Καραχάλιας, Τζανετέας, Ξεντές, Κούκουρας, Σχοινάκης, Χατζηντάνος) με σκορ 18-31.

Στο διαγωνισμό τριπόντων κέρδισε ο Κατουσέλλης με 2/5 εύστοχα, επικρατώντας στον τελικό του Μισαηλίδη (1/5). Τέλος στα καρφώματα νίκησε ο νεαρός Τσαπώνης, ενώ συμμετείχε και ένας Αφρικανός μετανάστης, ο Chris, που βρίσκεται εδώ και μήνες στη Λέσβο, αναμένοντας να διεκπεραιωθεί η υπόθεσή του.

Χορηγοί επικοινωνίας της απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν το "SportLesvos.gr" και η εφημερίδα "Εμπρός".

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey