Παλεύει για την 8άδα το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης

22/03/2017 - 13:54 Τελευταία τροποποίηση στις 22/03/2017 - 14:52

Στην Αθήνα βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του 4ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, συμμετέχοντας στη συνέχεια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος και μάλιστα με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, το σχολείο της Λέσβου επιβλήθηκε αρχικά της πρωταθλήτριας ομάδας της Χίου με 49-36, ενώ χθες επικράτησε του ΓΕΛ Πυθαγορείου Σάμου με 70-66, σε ματς που κρίθηκε στην παράταση! Μεγάλος πρωταγωνιστής για το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και στα δύο ματς ο Καραχάλιας, που αγωνίζεται στον Αρίωνα, σκοράροντας 48 πόντους απέναντι στους Σαμιώτες, έχοντας τη συμπαράσταση του Τσαπώνη (παίζει στη Γέρα) με 12 πόντους και τους Αναγνώστου (6π), Καρανικολή (4π).

Το 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης προκρίθηκε έτσι στην τελική 13άδα Πανελληνίως και σήμερα αγωνίστηκε στον ειδικό όμιλο με αντίπαλο τη Νάξο. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά και η ομάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε να κυνηγά ακόμα και στο -22, αλλά στο τέλος ισοφάρισε, χάνοντας πάντως την ευκαιρία της νίκης, με λάθος στα τελευταία δευτερόλεπτα και καλάθι για το εις βάρος της τελικά 70-68. Αύριο θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο Κρήτης, που στο δικό του ματς κέρδισε τις Κυκλάδες με διαφορά 25 πόντων, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Όμως στην 8άδα περνάει και ο δεύτερος του ομίλου, με αποτέλεσμα να αρκεί απλή νίκη με 1 πόντο στο 4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης για να συνεχίσει στη διοργάνωση, βάζοντας από κάτω το Λύκειο της Νάξου στην τριπλή ισοβαθμία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey