1η Συνάντηση Λαϊκής Παράδοσης και Αθλητισμού από Θησέα

14/07/2017 - 11:11

Την 1η Συνάντηση Λαϊκής Παράδοσης και Αθλητισμού διοργάνωσε την Τετάρτη (12/7) ο Θησέας Παναγιούδας, σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Γήπεδο μπάσκετ της Παναγιούδας.

Αρχικά, παρουσία αρκετών παρευρισκομένων στις εξέδρες, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγιούδας, με παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγώνας μπάσκετ μεταξύ βετεράνων του Θησέα Παναγιούδας και του Παλλεσβιακού, με τελικούς νικητές τους πρώτους και σκορ 54-51. Αγωνίστηκαν για τον Θησέα οι: Π. Κατσαβέλλης, Κ. Καραμανώλης, Σ. Χατζημανωλάκης, Τ. Μπρούζας, Σ. Σαλαβός, Στ. Χωματάς, Α. Αντωνέλλης, Δ. Πλωμαρίτης, Μ. Δουκάκης, Ad. Eiveri και για τον Πααλλεσβιακί οι: Ι. Μαλαματίνας, Π. Βουρλιώτης, Π. Καρέκος, Δ. Βολικάκης, Γ. Ζεστός, Ν. Ζηρόπουλος, Στ. Κακαγιάννης, Μ. Αβαγιανός, Π. Λεβεντέλλης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την παράσταση έκλεψε ο Αμερικανός Αdam Eiveri, που αγωνίζεται στο Κολλέγιο Iowa State, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Θησέα, δίνοντας άλλη αίγλη με τα καρφώματά του.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις του χορευτικού από τον ταμία του Θησέα κ. Τσαμουρά, καθώς και της ομάδας του Παλλεσβιακού από τον Αντιδήμαρχο Λέσβου κ. Κατσαβέλλη για τη συμμετοχή στην εκδήλωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey