Αγιασμό και αγωνιστικές εξετάσεις για ΣΕΔΚΑ Λέσβου

29/08/2017 - 12:37 Τελευταία τροποποίηση στις 29/08/2017 - 14:11

Αγιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2017-18 θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου στα γραφεία του Συνδέσμου (Π.Κουντουριώτη 1, στο ισόγειο του οικήματος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου), την μεθεπόμενη Τετάρτη (6/9, 20:00). Μετά το πέρας θα αγιασμού θα δοθούν τα πτυχία της Σχολής Διαιτησίας 2016. 

Παράλληλα, τις ετήσιες αγωνιστικές εξετάσεις των μελών του θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου στο τέλος Σεπτέμβρη και συγκεκριμένα την Κυριακή 24 του μήνα. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΔΚΑΛ, είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των διαιτητών για τους ορισμούς της αγωνιστικής χρονιάς, ενώ όποιος αδυνατεί να παραστεί τη συγκεκριμένη ημέρα, θα λάβει μέρος στην επανεξέταση, αλλά μέχρι τότε δεν θα μπορεί να οριστεί από την ΚΕΔ σε επίσημους αγώνες.

Σημειώνεται επίσης ότι οι ετήσιες γραπτές εξετάσεις διαιτητών και κριτών θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας του ετήσιου επιμορφωτικού σεμιναρίου εθνικών κατηγοριών, που θα διεξαχθεί προσεχώς, προς ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στους κανονισμούς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey