Συγχαρητήρια και ευχές από την ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου

04/01/2020 - 13:10

Με ανακοίνωσή της η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου εύχεται σε όλα τα σωματεία, αθλητές, αθλήτριες και προπονητές «Καλή χρονιά με μπασκετική πρόοδο και επιτυχίες».

Παράλληλα, συγχαίρει τον αθλητή Στρατή Καλλιοντζή (πρώην του Παλλεσβιακού και νυν του ΠΑΟΚ) για την κλήση του στην Εθνική Παίδων και την αθλήτρια Τζωάννα Ταμπάκου του Θησέα Παναγιούδας για την κλήση της στην Προεθνική Κορασίδων. 

Σημειώνεται ότι ο Στράτος Καλλιοντζής βρίσκεται από την Πέμπτη (2/1) μέχρι και την Κυριακή, μαζί με άλλους 11 αθλητές, στο Καρπενήσι με την Εθνική Παίδων. Εκεί θα γίνουν προπονήσεις και δύο φιλικοί αγώνες με αντίπαλο τη Βουλγαρία.

Η Τζωάννα Ταμπάκου βρίσκεται από την Παρασκευή (3/1) στο Τσοτύλι Καστοριάς, μαζί με ακόμα 40 επίλεκτες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, στην προετοιμασία για την τελική επιλογή της Εθνικής Κορασίδων.

Στον επίλογο της ανακοίνωσής της, η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου εύχεται στο Δήμο Μυτιλήνης να προχωρήσει στην υλοποίηση κατασκευής των κλειστών γυμναστηρίων που έχει δεσμευτεί στη νεολαία του νησιού μας και στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, καλή δύναμη στο δύσκολο ξεκίνημα και υλοποίηση της κατασκευής του πρώτου κλειστού γυμναστηρίου στη Καλλονή. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Μυτιλήνης έχει δεσμευτεί πως με εργολαβία θα στρώσει ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και θα προχωρήσει στη κατασκευή τεσσάρων κλειστών γυμναστηρίων, αλλά και στη συντήρηση του Κλειστού Νεάπολης, ενώ ο Δήμος Δυτικής Λέσβου -με διαδικασίες επείγουσες- πρόλαβε και κατέθεσε πλήρη φάκελο με τη μελέτη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στην Καλλονή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey