Οριστικό φινάλε στα πρωταθλήματα μπάσκετ και ανάδειξη πρωταθλητών

15/05/2020 - 17:17

Με ανακοίνωση της η ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ έκανε γνωστή την αναμενόμενη οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων μπάσκετ Λέσβου, με τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας να χρίζονται και πρωταθλήτριες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας. Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μετά την δίμηνη προσωρινή διακοπή των πρωταθλημάτων (σχετ. 120/11-3-2020) και εναρμονιζόμενο με την παραπάνω απόφαση της Ε.Ο.Κ. ενημερώνει τα Σωματεία μέλη ότι:

1. Αποφασίσθηκε η τροποποίηση των ειδικών προκηρύξεων Ανδρών, Γυναικών, Παίδων και Κορασίδων στο άρθρο 1 διεξαγωγή πρωταθλήματος, σύμφωνα με το Ν.4684/2020

2. Οριστική λήξη πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020

3. Ανάδειξη πρωταθλητριών ομάδων ανά κατηγορία Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 1 των Ειδικών Προκηρύξεων περιόδου 2019 – 2020. Πρωταθλητής: Ανδρών – ΑΠΣ Παπάδος Γέρας, Γυναικών – ΑΕΟ Θησέας Παν., Παίδων – ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός Μυτ., Κορασίδων – ΑΓΦΣ Αιγέας Πλωμ., Εφήβων – Αίολος Μυτ., Νεανίδων – ΑΕΟ Θησέας Παναγιούδας.

4. Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων έχει ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ. 

5. Για την άνοδο των ομάδων στη Γ’ Εθνική Ανδρών και Α2 Κατηγορία Γυναικών το Δ.Σ. της ΤΕ Λέσβου κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση συμμετοχής του συνόλου των πρωταθλητριών ομάδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών στις Εθνικές κατηγορίες.

6. Τέλος, να συνεχισθεί η επικοινωνία με τους δύο Δήμους της Λέσβου, την Περιφέρεια Βορ. Αιγαίου και τον Σύνδεσμο ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Λέσβου στο χρόνιο πρόβλημα κατασκευής νέων κλειστών γυμναστηρίων και ανοικτών γηπέδων για την καλλιέργεια του μπάσκετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey