Έναρξη μετεγγραφών στο μπάσκετ

16/06/2021 - 19:39

Ξεκίνησαν από χθες Τρίτη 15/6 οι μετεγγραφές στο μπάσκετ με την κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου να ορίζεται στο διάστημα 15-25/6/2021. Αναλυτικά το χρονικό διάστημα των  μετεγγραφών:


1. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας η μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των κλπ ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 Ιουνίου.

2. Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών (άνω των 18 ετών ) , ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 Ιουλίου. Στο χρονικό διάστημα 26 έως 30 Ιουνίου τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

3. Σε κάθε περίπτωση που ο αθλητής μετεγγράφεται και δεν έχει τελειώσει η αγωνιστική περίοδος (π.χ. Διεξαγωγή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων), αυτό παραμένει και αγωνίζεται με το αρχικό σωματείο του, μέχρι πέρατος των υποχρεώσεών του.

4. Κατά πάσα περίπτωση η Ομοσπονδία με απόφαση του Δ.Σ. αυτής, έχει τη δυνατότητα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον τούτο υπαγορεύεται από σοβαρούς τεχνικούς λόγους, με την κατ΄ έτος εκδιδόμενη από την Ομοσπονδία σχετική εγκύκλιό της.

5. Η προθεσμία μεταγραφών – εγγραφών αλλοδαπών αθλητριών, προκειμένου για ομάδες Α1 Εθν. Κατηγορίας, λήγει 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey