Επιστροφή Κοσμά στον Αρισβαίο

12/07/2021 - 12:26

Στον Αρισβαίο θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο Κωνσταντίνος Κοσμάς όπως έκανε γνωστό το σωματείο, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να είναι προπονητής και στο παιδικό τμήμα. Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Α.Ο Αρισβαίος Καλλονής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Κωνσταντίνου Κοσμά στην ομαδα μας!

Ο Κωνσταντίνος Κοσμάς είναι 30 ετών και αγωνίζεται στη θέση του point guard,στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Glyfada B.C | Γλυφάδα Ε.Σ ,στον Μακαρεα Άγρας,στον Aiolikos Lesvos με τελευταίο του πέρασμα τον ΑΠΣ Παπάδος Γέρας Basketball όπου και συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ'εθνικης κατηγορίας!

Με την απόκτηση του 30χρόνου έμπειρου point guard,την τελευταία μέρα των μεταγραφών προστίθεται άλλο ένα εργαλείο στην διάθεση του coach Ignatis Mariolas και η ομάδα μας ολοκληρώνει το ρόστερ της,δηλώνοντας έτοιμη εν όψη της νέας σεζόν.

Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Κοσμάς θα συνεχίσει να είναι προπονητής του παιδικού τμήματος της ομάδας μας και τη φετινή σεζόν.

Τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Α.Ο Αρισβαίου Καλλονής και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey