Έρχεται η δημοπράτηση για το Κλειστό Γυμναστήριο στην Παναγιούδα

19/07/2021 - 18:59

Την ευχάριστη είδηση ότι Δήμος πλησιάζει στην δημοπράτηση του κλειστού γυμναστηρίου στην Παναγιούδας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης κατά της διάρκεια της εκδήλωσης «ΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ…στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», που συνδιοργάνωσαν η Κοινότητα Παναγιούδας, ο ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας και ο σύλλογος ΑΠΣ Ελπίδες Παναγιούδας την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο γήπεδο της περιοχής.

Ογδόντα παιδιά από τις ακαδημίες του Θησέα και των Ελπίδων, διαγωνίστηκαν σε ελεύθερες βολές, ώστε να προπονούνται και στα καλάθια…στην «ανακύκλωση»…, χωρισμένα ηλικιακά σε 6 γκρουπ με τους πρώτους από κάθε κατηγορία να βραβεύονται.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Αντιδήμαρχος κ. Τζιμής, ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέβου κ. Κουκουνίας, ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΔΚΕ κ. Σαλαβός και η πρόεδρος των Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Λέσβου Ελένη Μαριγλή.

Η γυναικεία ομάδα του Θησέα βραβεύτηκε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών 2019-20 και το Πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ την περίοδο 2019-20, όπως επίσης και η ομάδα των νεανίδων, που ήταν πρωταθλήτρια την περίοδο 2019-20

Ο Δήμαρχος απένειμε το Κύπελλο στην γυναικεία ομάδα του Θησέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Λέσβο την περίοδο 2019-20 και για την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία και ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι ο Δήμος εξασφάλισε και τις τελευταίες αναγκαίες αδειοδοτήσεις, σχετικά με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παναγιούδα, ικανού να φιλοξενήσει αγώνες οποιαδήποτε κατηγορίας (εγκεκριμένες από την ΓΓΑ). Στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι το έργο θα δημοπρατηθεί σε ενάμιση περίπου μήνα και υποσχέθηκε στους παράγοντες των σωματείων ότι του χρόνου θα μπορούν να αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος κ. Τζιμής,ο οποίος τόνισε την σημασία τού έργου που θα δημοπρατηθεί για την περιοχή η οποία αναβαθμίζεται αθλητικά αλλά και τουριστικά.

Εκ μέρους του Θησέα Παναγιούδας τον λόγο πήρε η πρόεδρος Χατζησάββα Νάντια και ο πρόεδρος των Ελπίδων Παναγιούδας κ. Γιαννακέλλης Ελευθέριος, οι οποίοι ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή και ανανέωσαν το ραντεβού τους κατά την ολοκλήρωση του έργου.

Στην δράση τέλος συμμετείχαν η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΕΣΒΟΥ-ΧΥΤΗΡΙΑ με την φροντίδα του κ. Λαμπούση Φώτη, το πανεπιστήμιο Αιγαίου-Πράσινο πανεπιστήμιο και ομάδα μαθητών από το 2ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης με τις καθηγήτριες κ.Φάππα και Καλλονιάτου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey