Φιλική νίκη Αρισβαίου επί της AyvalıkGücü!

19/09/2011 - 12:45 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2011 - 13:07

Ένα διεθνή φιλικό αγώνα παρακολούθησαν το Σάββατο το απόγευμα οι φίλοι του μπάσκετ στην Καλλονή, μεταξύ της ομάδας κορασίδων του Αρισβαίου και της AyvalıkGücü BLD Spor. Ο αγώνας αυτός ήταν ο πέμπτος κατά σειρά για τις κορασίδες του Αρισβαίου απέναντι σε τουρκικές ομάδες και ο τέταρτος κόντρα στην ομάδα του Αϊβαλιού.

Με τις εξέδρες γεμάτες κόσμο και χειροκροτήματα έγινε η υποδοχή της αποστολής της AyvalıkGücü BLD Spor και η ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων. O αγώνας ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος του και έληξε με 22-22 στην κανονική του διάρκεια. Χρειάσθηκε λοιπόν παράταση, όπου δόθηκαν μάχες κάτω από τα δύο καλάθια μέχρι την τελική επικράτηση με 24-23 του Αρισβαίου Καλλονής.

Ο περσινός πρωταθλητής Λέσβου στις κορασίδες έδειξε με την απόδοσή του στο φιλικό αυτό αγώνα, ότι κάτι καλό δημιουργήθηκε που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα στο γυναικείο μπάσκετ της Λέσβου. Η συνταγή βεβαίως των επιτυχιών βρίσκεται στην άψογη συνεργασία διοίκησης, προπονητή, αθλητριών και γονέων, που λειτουργούν όλοι μαζί σα μια γροθιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη της τουρκικής ομάδας στη Λέσβο για το τμήμα κορασίδων, αφού τα προηγούμενα ματς διεξήχθησαν στα απέναντι παράλια. Η αποστολή της AyvalıkGücü BLD Spor έτυχε άριστης φιλοξενίας, με τις αθλήτριες του Αρισβαίου να ξεναγούν τα κορίτσια του Αϊβαλιού στην αγορά της Καλλονής, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς σε καφετέρια της περιοχής, αλλά και δείπνο για τα μέλη των αποστολών των δύο ομάδων, το οποίο πρόσφερε απλόχερα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, Αθανάσιος Ελευθερίου. Η βραδιά για τους φιλοξενούμενους είχε όμως ακόμα μια έκπληξη, αφού ο γονέας Γ. Κοσβανής πρόσφερε πλούσια διασκέδαση με κεράσματα και ζωντανή μουσική σε κατάστημα που διατηρεί στην παραλία Παρακοίλων.

Χορηγός της αναμέτρησης ήταν και το Super Market Γαληνός, που πρόσφερε νερά και χυμούς στη διάρκεια του αγώνα.

Α.Ο. ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ - AYVALIKGUCU BLD SPOR 24-23
Σκορ ημιχρόνου: 8-11
Τα δεκάλεπτα: 2-6, 6-5, 8-4, 6-7, παρ. 2-1
Διαιτητής: Alper Altioglu
ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ (Βαβαλέρος): Ζήκου 5(1), Μαμουρίδου 4, Κοσβανή 4, Κλεφτοβασίλη 6, Κυριάκου 4, Κεραμιδά 1, Ντίνα, Ίμπρο, Βαρδαξή, Ελ. Μουτζούρη, Μ. Μουτζούρη
AyvalıkGücü BLD Spor (Cavit Saribey): Alkaynak 6, Koselegioglu 2, Atiler 4, Satir 2, Gul 4, Karadayioglu 5, Okutan, Aran, Gokcen, Kansu, Camlibel, Yalin, Adican

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey