Παραιτήθηκε ο Αρίων Μυτιλήνης

15/04/2016 - 12:45

Μπορεί ο Αρίων Μυτιλήνης να κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, επικρατώντας στον τελικό του Αίολου Μυτιλήνης με 53-58, ωστόσο δεν θα συμμετάσχει στη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αχιλλέα Καταύτου αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Χίο, για την Α' Φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετώπιζε τους αντίστοιχους πρωταθλητές ΤΕ ΕΟΚ Χίου και ΤΕ ΕΟΚ Σάμου. 

Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, που η αλήθεια είναι πως δεν τιμά ούτε το σύλλογο αλλά ούτε και το νησί γενικότερα, ο ΒΑΟΛ Χίου είναι εκείνος που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, αφού και ο Ίκαρος Ικαρίας δήλωσε αδυναμία, μόλις ενημερώθηκε για την απουσία και του Αρίωνα από το μίνι τουρνουά. 

Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο (16-17/4) και μέσω αυτών θα προκρινόταν ο εκπρόσωπος του βορείου Αιγαίου στην Β' Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων, που έχει οριστεί για τις 23-25 Απριλίου στην Αθήνα. Εκεί θα αντιμετώπιζε τον πρωταθλητή Δωδεκανήσων, Διαγόρα Ρόδου, τον πρωταθλητή Εύβοιας, Απόλλωνα Χαλκίδας και τον πρωταθλητή Κρήτης (οι ημιτελικοί είναι Αρκάδι-Εργοτέλης και Ηρόδοτος-ΟΦΗ).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey