«Στόχος μας η πρόκριση στην επόμενη φάση» (video)

22/04/2024 - 14:18 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2024 - 14:47

Μετά τον αγώνα Ολυμπιάς-ΒΑΟΛ για την β φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ νεανίδων μίλησαν στην κάμερα του sportlesvos οι προπονητές των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας Στρατής Καριαγιάννης είπε ότι η ομάδα του ήταν αγχωμένη στο ξεκίνημα όμως στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοση της. Έχουν φτάσει στο 50% και με νίκη απέναντι στην ομάδα της Σάμου Αθλέων θα ολοκληρώσουν τον στόχο τους. Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια στον ΒΑΟΛ και ευχήθηκε περαστικά στην αθλήτρια Μαρία Σουλίκα που τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου, ενώ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που υποστήριξαν τις προσπάθειες τους.

Ο κ. Σαμιώτης ανέφερε ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, οι δύο ομάδες πάλεψαν έως το τελευταίο λεπτό, όμως ο ΒΑΟΛ δεν άντεξε την πίεση και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Επιπλέον, η ομάδα του ήταν άτυχη καθώς έχασε την Μαρία Σουλίκα μετά τον τραυματισμο της στον αγώνα με την ομάδα της Σάμου. Η Ολυμπίας ήταν καλύτερη και πιο δυνατή. Ήταν μια υπέροχη διοργάνωση με εκπληκτική φιλοξενία. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του ΒΑΟΛ και καλή επιτυχία στην Ολυμπιάδα στην Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey