Χρυσουλάκης: "Υπερηφάνεια και συγκίνηση"

19/03/2013 - 15:09

Karekos_Xrysoulakis_Pallesviakos_Champ_2012_13Ο Παλλεσβιακός έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο παιδικό πρωτάθλημα και παρά το ότι είχε γνωρίσει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς με αντίπαλο τις Ελπίδες Παναγιούδας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατάφερε στον τελικό να ανατρέψει τα δεδομένα και να στεφθεί τροπαιούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Ο προπονητής του "Παλλέ" Γιάννης Χρυσουλάκης σε δηλώσεις του στο "SL" είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του: "Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες του παιδικού και του εφηβικού του Παλλεσβιακού, γιατί χωρίς αυτούς δε θα υπήρχε η ομάδα μας. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια και την επιμονή τους, για το γεγονός ότι ανταπεξέρχονται με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε στις προπονήσεις, καθώς αυτές γίνονται σε εξωτερικό χώρο με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έφεραν δύο τίτλους στην ομάδα, φέτος, και με έκαναν υπερήφανο.

Ευχαριστώ τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε όλους μας και σε μένα προσωπικά, για τη στήριξη και την παρουσία τους στις προπονήσεις και στους αγώνες, δημιουργώντας έτσι μία οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Τέλος, ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Παλλεσβιακού, Παναγιώτη Καρέκο, που στηρίζει κάθε προσπάθειά μου και κάθε καινούργια ιδέα. Τον ευχαριστώ που εμπιστεύεται την κρίση μου για κάθε νέο στόχο που θέτουμε ως ομάδα.

Ο Παλλεσβιακός είναι η δεύτερη οικογένειά μου, γι' αυτό κάθε νίκη μόνο υπερηφάνεια και συγκίνηση μου προκαλεί. Εύχομαι οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στο μέλλον, τόσο με τους παλιούς παίκτες όσο και με τους νέους που θα έρθουν να προστεθούν στην "οικογένεια" του Παλλεσβιακού. Καλώ όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τη χαρά του αθλητισμού και την ομορφιά του μπάσκετ να έρθουν στον Παλλεσβιακό και να γίνουν οι συνεχιστές των επιτυχιών."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey