Επιτυχημένο το τουρνουά φιλίας Λέσβου και Χίου

15/11/2013 - 12:52 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2013 - 18:30

Tournoua_Mini_Lesvos_Xios_2013_1Γέμισε από μικρούς αθλητές το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή του Τουρνουά Φιλίας στην κατηγορία μίνι από την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου.

Περισσότερα από 50 παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες με τον Αίολο Μυτιλήνης και τον Θησέα Παναγιούδας να συμμετέχουν από το νησί μας και τους Ίωνες Χίου να έρχονται στη Μυτιλήνη με πολυμελή αποστολή αθλητών, προπονητών αλλά και συνοδών.

Η διοργάνωση αφορούσε αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 10-11 και 12 ετών, με επίσημους διαιτητές και κριτές από το Σύνδεσμο της Λέσβου και χορηγό τη «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ» στα αναμνηστικά διπλώματα και την αθλοθέτηση των επάθλων.

Tournoua_Mini_Lesvos_Xios_2013_2Το διήμερο ήταν γεμάτο από αγώνες, με την απόδοση των μικρών αθλητών να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, χαρίζοντας όμορφο θέαμα στην κατάμεστη κερκίδα. Παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος, έγιναν και διαγωνισμοί σε ελεύθερες βολές και λέι απ, ενώ απονεμήθηκαν και ειδικά βραβεία στους νικητές. Για την ιστορία, τις βολές κέρδισε ο Γιάννης Φανάρας του Θησέα Παναγιούδας, ενώ στα μπασίματα διακρίθηκαν ο Παναγιώτης Πέρρος του Αίολου Μυτιλήνης και ο Χαράλαμπος Καρατζάνος των Ιώνων Χίου.

Όλες οι ομάδες που έπαιξαν στο τουρνουά απέδειξαν πως καλλιεργούν μεθοδικά τις υποδομές τους, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι προπονητές τους έχουν αγωνιστεί για χρόνια, με τον Θοδωρή Γιαννίκο (Αίολος) και τον Κώστα Καραμανώλη (Θησέας) να έχουν προσφέρει πολλά για το άθλημα στη Λέσβο και τον Βαγγέλη Δέδε (Ίωνες) να μετρά διακρίσεις παλαιότερα ως πλέι μέικερ του Έσπερου Καλλιθέας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey