Το "Εμπρός για το Euro" στο "SL" Tournament

11/06/2012 - 10:28 Τελευταία τροποποίηση στις 11/06/2012 - 11:46

Στο περιθώριο των αγώνων του 2nd 6x6 SportLesvos.gr Tournament by Electronet στο Olympico της Νεάπολης, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας των εκδόσεων «Αιολίδας» της Επικοινωνίας Αιγαίου με το «SL», για την προώθηση του βιβλίου «Εμπρός για το Euro», το οποίο έγινε ανάρπαστο -από τη στιγμή της κυκλοφορίας του- σε όλη την Ελλάδα.

Παρουσία της εκπροσώπου της «Αιολίδας» κ. Μαρίας Σελάχα, του Βαγγέλη Παπαντώνη από το «SL» και του Δημήτρη Αβαγιανού από τις εγκαταστάσεις «Olympico», εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα το stand όπου θα πωλείται το βιβλίο στη διάρκεια του τουρνουά, με έκπτωση 20% για όλους τους συμμετέχοντες και τους φιλάθλους των αγώνων.

Οι διοργανωτές του τουρνουά προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία στους αναγνώστες να πάρουν το βιβλίο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία ελληνική βιβλιοθήκη, με ντοκουμέντα και μαρτυρίες όλων των πρωταγωνιστών του έπους της Πορτογαλίας το 2004.

Το «Εμπρός για το Euro», που κανονικά τιμάται στα βιβλιοπωλεία προς 10€, θα είναι στη διάθεση του κοινού με τη μειωμένη τιμή των 8€ καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey